Kennismaking

Ons doel is u als klant te ontzorgen.

Wij staan dicht bij de klant, korte communicatielijnen. Wij blijven onafhankelijk en bepalen onze eigen strategie binnen de wetgeving en met oog op duurzaamheid en ecologie.

 

U wilt plagen voorkomen, wij helpen u daarbij. Vertegenwoordigt u een bedrijf, heeft u te maken met HACCP of bent u particulier, neem met ons contact op voor de mogelijkheden.

Is er probleem met plaagdieren of plantenziektes dan staan wij voor  u klaar.

Wij geven u tips om daar waar mogelijk overlast te voorkomen.

De meeste plaagdieren zijn zeer nuttig voor de omgeving, en hiervoor houden wij respect.

Echter, u als klant, bedrijf of particulier wilt hierdoor uiteraard niet gehinderd worden.

Samen nemen wij  vrijblijvend het probleem door en zoeken samen naar een oplossing. Hierbij is het belangrijk dat de overlast zo snel mogelijk stopt en in de toekomst voorkomen wordt.

Ons team staat voor uw klaar om u te ontzorgen.

Is er al een probleem met een plaag dan wordt deze samen met u aangepakt. 

Via een digitaal klantenportaal wordt informatie met elkaar gedeeld, zodat u altijd toegang heeft to up to date info met betrekking tot plaagbeheersing.

Wetgeving verandert en in 2022  is de licentie IPM 2023 behaald.  Ecologisch verantwoord werken, respect voor de natuur staat bij ons hoog in het vaandel.

In de loop der jaren is er steeds meer kennis vergaard over de leefwijze en biologie van de plaagdieren. Nog dagelijks zijn wij hiermee bezig om nationaal en internationaal actief kennis uit te wisselen.

Wij zijn aangesloten bij KAD Kennis & Adviescentrum Dierplagen

aangesloten bij;